Zimska služba, Čišćenje snega

Zimska služba

 • Možete nas angažovati po potrebi*
 • Možete zatražiti ponudu za celu sezonu.

Pouzdano čistimo od snega puteve, prilaze i staze u okviru Vašeg objekta, posipamo so i rizlu svakih četiri do sedam sati od formiranja prvog sloja, a u slučaju dugotrajnih padavina do tri puta dnevno. Pored toga, jednom dnevno kontrolišemo da li se sneg otapa, otklanjamo led i postavljamo znake upozorenja na trotoaru – ako postoji opasnost od lavina ili padanja ledenica s krova. Naša zimska služba ne čisti samo Vaše staze i prilaze već brine i o bezbednosti, u skladu s najnovijim propisima. Zbog toga je ona idealno rešenje za nekretnine u kojima stanujete ili koje iznajmljujete.

Specifikacija usluge:

 • Čišćenje staza i prilaza od snega najkasnije do 7.00 sati
 • Posipanje soli i rizle
 • Sigurnosne kontrole u slučaju otapanja
 • Postavljanje znakova upozorenja na trotoaru – ako postoji opasnost od lavina ili padanja ledenica s krova

Dodatne usluge:

 • Terminsko čišćenje : Čistimo i posipamo staze u željeno vreme.
 • Intenzivno čišćenje : Čistimo i posipamo površine svaka dva do tri sata.
 • Produžena sezona : Po želji, pružamo usluge zimske službe od 15. oktobra do 30. aprila (umesto od 1. novembra do 15. aprila).
 • Posipanje ekološkog sredstva za otapanje : Upotrebljavamo specijalno ekološko sredstvo za otapanje leda.
 • Dodatno čišćenje od rizle : Čistimo površine od rizle u toplijim periodima tokom sezone.

* Uslugu zimske službe pružamo isključivo u objektima koji su nam povereni na redovno održavanje.

Potrebna Vam je usluga

Zimska služba?

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


Poslovni prostor

U čistom i urednom okruženju ljudi su mnogo zadovoljniji i rade efikasnije. Mi vodimo računa o održavanju higijene Vaših kancelarija, skladišta, ordinacija, poslovnog prostora, škola, sportskih centara i drugih objekata. Garantujemo da će Vam poslovne prostorije uvek biti čiste i uredne.

Nega zelenih površina

Naši radnici se profesionalno i sa mnogo elana brinu o negi zelenih površina oko Vašeg objekta: kose travu, uništavaju korov i skupljaju opalo lišće. S nama će Vaše zelene površine biti uređene i negovane cele godine.

Vanredna čišćenja

Ukoliko su se u Vašem objektu izveli manji ili veći građevinski radovi, radovi na fasadi ili radovi na ulici, onda je potrebno vanredno čišćenje da bi se uklonila sva nečistoća, koje se ne može ukloniti redovnim održavanjem.

© 1996-2024 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem