Impresum

Shine S doo

Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija

Telefon: 011/35 73 647
E-mail: office@shine.rs
Homepage: www.shine.rs

PIB: 106902055
MB: 20702940

Tekući račun: 265-1090-310000553-89, Raiffeisen Bank


Politika privatnosti

Privatnost svih ljudi shvatamo veoma ozbiljno.

U cilju pružanja što bolje usluge kao i tačne i detaljne ponude, možemo zahtevati od Vas da nam dobrovoljno date neke lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj, email, adresa i slično.

Prikupljni podaci od naših klijenata čuvamo samo u svrhu obezbeđivanja kvaliteta usluge. Možda ćemo Vam preko e-maila e-maila slati obaveštenja i najave.

Firma Shine S doo sigurno neće Vaše podatke deliti sa drugim firmama niti sa trećim licima.

Moguće izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde.

Kontakt formular

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


© 1996-2024 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem