Vanredna čišćenja

Vanredna čišćenja

U vanrednim situacijama je potrebno i vanredno čišćenje.

Ukoliko su se u Vašem objektu izveli manji ili veći građevinski radovi, radovi na fasadi ili radovi na ulici, onda je potrebno vanredno čišćenje da bi se uklonila sva nečistoća, koje se ne može ukloniti redovnim održavanjem.

U vanredno čišćenje spada i uklanjanje izmeta od golubova, kojem mi veoma ozbiljno pristupamo.

Do sada smo obavili preko 1000 vanrednih čišćenja i spisak objekata i poslova koje smo završili je veoma dug.

Pozovite nas odmah i zatražite ponudu za Vaš objekat. U roku od 24 sata ćete imati detaljnu ponudu.

Potrebna Vam je usluga

Vanredno čišćenje?

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


Čišćenje garaža

Tokom čitave godine unosi se prljavština u garažu, samim tim i u Vaš stan, počev od ostataka lišća, blata i svega onoga što se na točkovima nalazi. Preporučljivo je da se dva puta godišnje garaža detaljno očisti. Dopustite nama da preuzmemo tu obavezu, jer mi volimo svoj posao. Usluga čišćenje garaža se...

Odnošenje kabastog smeća / Čišćenje podruma

Tokom godina se u podrumu skupi kabasto smeće i niko ne zna od koga je. Mi ćemo rado sa našim radnicima i vozilima da sve izbacimo i detaljno očistimo podrum.

Čišćenje zgrada

Shine pruža profesionalne usluge nege zgrada. To podrazumeva redovno čišćenje zgrada i garaža, negu zelenih površina, zimsku službu, uklanjanje manjih kvarova, čišćenje prostora posle građevinskih radova, održavanje liftova itd. Nega zgrada je stvar poverenja – treba da znate ko Vam ulazi u zgradu.

© 1996-2024 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem