Ko smo mi?

Ko smo mi?

Firma Shine je osnovana još 1996. u Beču. Od 2011. poslujemo i u Srbiji.

Glavna delatnost firme je čišćenje zgrada.

Trenutno zapošljavamo preko 115 stalno zaposlenih, imamo vozni park od preko 70 vozila i održavamo preko 2.000 objekata.

Naš glavni cilj je da pružimo najbolju uslugu kako bi naši dragi klijenti bili zadovoljni. Trudimo se da svaki zadatak ozbiljno i odgovorno obavimo.

Koristimo samo sredstva za čišćenje koja su atestirana i koja nisu štetna za okolinu.

Naš najvredniji resurs su naše kolege koje srećete u svojim zgradama. Na njih posebno obraćamo pažnju kroz redovna druženja, nagrade za najbolje radnike (na osnovu vaših pohvala), paketići od Deda Mraza za njihovu decu, bonuse i još mnogo toga. Veći deo radnika je preko 5 godina sa nama.

Imate pitanja, kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Vaš Shine

Kontakt formular

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


© 1996-2024 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem