Besplatno čišćenje zgrada

Besplatno čišćenje zgrade u prvih 30 dana

+ prvo generalno čišćenje zgrade odmah!

Dopustite da vas uverimo u kvalitet naše usluge!

Pozovite nas još danas i zakažite termin. Zajedno ćemo sa vama da pogledamo zgradu i da krenemo u rad.

Nakon 30 dana odlučite da li smo ispunili vaša očekivanja, bez ikakvih obaveza za vas i vašu zgradu.

Ako jesmo, nastavljamo dalje, ako nismo (nikada se još nije desilo) jedan e-mail od upravnika je dovoljan za prekid rada.

Pogledajte opis usluge čišćenje zgrada.


Najčešća pitanja koja postavljate sebi prilikom

odabira firme za čišćenje zgrada

Naše odgovore možete pročitati klikom na pitanje


Da li firma kvalitetno radi?

„Shine S“ održava preko 1.500 zgrada u Beogradu i ubedljivo smo najveća firma za čišćenje zgrada u Beogradu. To smo postigli kvalitetnim radom.

Kakav servis (podršku za klijente) firma ima?

„Shine S“ zapošljava 23 radnika u administraciji i kontroli kvaliteta usluga. Na svaki upit, sugestiju ili reklamaciju možemo veoma brzo da reagujemo i pozitivno rešimo.

Koji alat i koja sredstva koriste?

Svi naši radnici koriste isti alat, ravan mop sa mikrofaser navlakom, kanta sa cediljkom, praško za skidanje paučine, razne mikrofaser krpe, posebna kanta sa alatom za pranje staklenih površina, nož za skidanje žvaka, razne četke itd. „Shine S“ koristi samo hemijska sredstva nemačke firme „Buzil“ (trenutno najkvalitetnija sredstva u Srbiji).

Da li je to firma sa dva zaposlena ili više?

„Shine S“ zapošljava preko 115 radnika, od toga je 23 u administraciji i kontroli kvaliteta pružene usluge, a ostalo su naši radnici na terenu, kod vas u zgradama.

Koliko vozila ima firma?

„Shine S“ trenutno ima preko 70 vozila. Svi naši radnici vozilom dolaze do vaše zgrade i u tom vozilu je sav potreban alat i sredstva za kvalitetno čišćenje zgrada.

Hoće li doći u zakazano vreme?

„Shine S“ daje sve od sebe da nikada ne zakasni na termin, ali desi se ponekad zbog nepredviđenih gužvi u gradu.

Da li su njihovi radnici uredni i ljubazni?

Svi radnici naše firme imaju radno odelo od firme sa našim oznakamai da, oni su ljubazni.

Da li imaju dovoljno radnika?

„Shine S“ ima dovoljno radnika i u ovim teškim vremenima kada je veoma teško naći radnike. Naši radnici cene tačnu isplatu, bonuse, korektan odnos prema njima, redovna druženja, slobodan vikend.

Da li su radnici prijavljeni?

Svi naši radnici su prijavljeni od prvog dana rada.

Imaju li radnici iskustva?

„Shine S“ radi čišćenje zgrada od 1996. godine i za ovo vreme smo stekli mnogo iskustva.Pošaljite nam e-mail još danas ili nas pozovite na 011 357 36 47 radi zakazivanja termina. Radujemo se vašem pozivu.

Kontakt formular

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


© 1996-2020 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem