Zimska služba

Zimsku službu — čišćenje snega za zgrade i poslovne objekte koje redovno održavamo — nudimo tokom čitave sezone (od 1. novembra do 15. aprila). Takođe, vlasnicima privatnih stambenih objekata (kuća, vila, itd.) nudimo usluge zimske službe .

Zimska služba firme Shine ne čisti samo Vaše staze i prilaze već brine i o bezbednosti — u skladu s najnovijim propisima. Zato je idealno rešenje za nekretnine u kojima stanujete ili koje iznajmljujete.

Klijenti koji se odluče za usluge naše zimske službe ne moraju se plašiti padavina i ledene kiše.

U skladu s paketom usluga zimske službe, profesionalni tim firme Shine preuzima sve poslove u vezi sa čišćenjem snega.

Paket usluga zimske službe — čišćenje snega oko stambenih zgrada, poslovnih objekata ili privatnih kuća — podrazumeva sledeće:

  • Najkasnije do 8.00 sati uklanjamo sneg ispred Vašeg objekta i posipamo rizlu ili so.
  • U slučaju dugotrajnih padavina — izlazimo do tri puta dnevno na teren, kontrolišemo da li se sneg otapa, otklanjamo led i postavljamo znake upozorenja na trotoaru (ako postoji opasnost od lavina i ledenica s krova).

To sve dobijate po veoma povoljnoj ceni!

Na primer, cena za stambenu zgradu s pločnikom i ulazom u garažu (ukupno 25 kvadratnih metara) — usluga od 1. novembra do 15. aprila — iznosi oko 20.000 RSD. Ne morate brinuti hoće li sneg padati i ko će ga očistiti. Ma koliko da pada, Shine brine o tome da Vi ujutru, najkasnije do 8.00 sati, imate čiste prilaze oko objekta.

Pozovite nas, mi ćemo preuzeti brigu o snegu!

Želite ponudu? Pozovite nas.

© 2011-2019 Shine S d.o.o., Bore Markovića 9, Beograd, Srbija

Design by draganmarkovic.net