O nama

Čišćenje zgrada

Svet u kome stvari ne ostaju kakve su trenutno, jer mi ne prestajemo da razmišljamo o tome kako da ponudimo klijentima još bolji servis ili koje detalje usluga možemo poboljšati.

Zbog čega to radimo? Jednostavno, Vaš objekat posmatramo kao da je naš. Uvek smo tako radili, što je i suština našeg uspeha.

Za svaku vrstu podnog materijala (pločice, kamen, tepih, PVC, linoleum, itd.) postoji optimalna metoda čišćenja i održavanja. Nakon detaljnog i profesionalnog čišćenja, Vaš pod i objekat povratiće prvobitni sjaj.

Shine S d. o. o. predstavništvo je austrijske firme Shine Hausbetreuungs GmbH , koja na tamošnjem tržištu posluje od 1996. godine. U Austriji redovno održavamo higijenu u više od 490 objekata. Za samo dve godine poslovanja u Srbiji — zadobili smo poverenje brojnih klijenata, tako da održavamo preko 1500 objekata, što je najbolja potvrda našeg stručnog rada.

Vlasnik firme poseduje austrijsku licencu ( Meisterbrief für Gebäudereinigung ) za profesionalno čišćenje i održavanje objekata, koja se dobija nakon obaveznog školovanja i polaganja odgovarajućeg majstorskog ispita. Po zakonu o delatnosti, u Austriji firma može pružati ovu vrstu usluga samo ako vlasnik ili direktor ima položen majstorski ispit, takozvani Meisterbrief für Gebäudereinigung .

Ko se odluči za naše usluge ― odlučio se za kvalitet i dugogodišnje profesionalno iskustvo jedne porodične firme, koju su osnovali Svetozar i Siniša Anđić. Svetozar Anđić rukovodi firmom u Austriji, a Siniša Anđić njenim predstavništvom u Srbiji.

Kvalitet ima svoju cenu, zato Shine nije najjeftinija firma ovog tipa na tržištu, ali sigurno imamo najbolji odnos cene i učinka .

Neprekidan rast broja poslovnih i stambenih objekata koje Shine održava ukazuje na to da smo na pravom putu.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

© 2011-2019 Shine S d.o.o., Bore Markovića 9, Beograd, Srbija

Design by draganmarkovic.net